top of page

De najaarskleuren van 2023

Ontdek de najaarskleuren van 2023 in de nieuwe schoenencollecties.


Het blad begint langzaam te veranderen van groen naar warme tinten van rood, oranje en bruin. De zomerzon maakt plaats voor de koelere briesjes van de herfst en dat betekent maar één ding: het is tijd om je garderobe aan te vullen met de nieuwste najaarsmode. En wat is een betere manier om je look te transformeren dan met een paar prachtige nieuwe schoenen in de meest trendy kleuren van dit seizoen? In dit artikel nemen we je mee door de betoverende najaarskleuren van 2023 en laten we je kennismaken met de nieuwe schoenencollectie die je niet mag missen.


1. Diep Paars, de Kleur van Passie

Dit najaar draait om rijke, diepe kleuren en paars is daarbij de absolute ster. Van diep en donker tot licht en levendig - de paarse tinten die je in de schoenencollecties zult vinden, zullen je verleiden. Een paar elegante enkellaarsjes in diep paars kan je outfit een krachtige en toch mysterieuze uitstraling geven. Combineer ze met zwart en lichte crème tinten voor een chique contrast.

2. Tijdloos Zwart met een Twist

Zwart is altijd in stijl, maar dit najaar heeft het een opfrisbeurt gekregen. Denk aan schoenen met opvallende details, zoals metalen accenten of glanzende texturen. Een paar zwarte sneakers met gespen kunnen een vleugje edgy elegantie aan je look toevoegen. Combineer met licht grijs voor een eigentijds kleurenschema.


3. Zachte Crème Tinten voor Elegante Eenvoud

Lichte crème tinten zijn niet alleen voor de zomer. Dit najaar brengen ze een vleugje rust en elegantie in je outfit. Kies voor schoenen in zachte crème kleuren zoals beige of gebroken wit. Schoenen met een lichte crème tint passen perfect bij de herfstsfeer en zijn veelzijdig genoeg om zowel casual als formele looks te complimenteren.

4. Warm Bruin, de Klassieke Herfstkleur

Bruin is een najaarsklassieker en blijft ook in 2023 een favoriet. Denk aan rijke kastanjebruine tinten die perfect passen bij de veranderende herfstbladeren. Of je nu kiest voor suède boots of loafers, bruine schoenen stralen warmte en comfort uit. Combineer ze met lichte crème tinten en diep paars voor een harmonieuze look.


5. Verfijnd Licht Grijs

Licht grijs is een neutrale kleur die een vleugje verfijning aan je najaarsoutfit kan toevoegen. Schoenen in deze tint zijn veelzijdig en passen bij bijna elke kleurcombinatie. Een paar licht grijze laarzen kunnen je look een moderne en strakke uitstraling geven. Combineer met diep paars voor een gedurfde combinatie.

Ontdek de Nieuwe Schoenencollectie

Nu je op de hoogte bent van de betoverende najaarskleuren van 2023, ben je vast benieuwd naar de nieuwe schoenencollecties die deze trends omarmen. Gerenommeerde schoenenmerken hebben een scala aan stijlen gelanceerd die perfect passen bij deze kleurenpaletten. Of je nu op zoek bent naar laarzen, sneakers, boots of platte schoenen, er is voor elk wat wils.


Dus, ga op pad en ontdek de nieuwe schoenencollectie om jezelf te trakteren op het beste van de herfstmodeschoenen voor 2023. Maak van elk moment een modieuze stap en verwelkom het najaar in stijl!

bottom of page