top of page

De SS21 collectie van Xsensible

Xsensible vertelt over de nieuwe SS21 collectie:

"Jouw energie Onze nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten."

"Dames - Een frisse en energieke uitstraling

In de Xsensible voorjaarscollectie 2021 ontdek je nieuwe favoriete damesschoenen die je outfit een stijlvolle uitstraling geven. Ontworpen om in balans te blijven en je optimaal draagcomfort te bieden. Kies uit diverse pasvormen en trends die aansluiten bij jouw kledingstijl. Onze schoenen onderscheiden zich door levendige kleuren en aantrekkelijke prints altijd te combineren met materiaalmixen van de beste kwaliteit. Welke Stretchwalker je ook kiest; geniet van stijl, comfort en balans."

"Heren - Waar je ook heen gaat

Ontdek de veelzijdige Stretchwalker uit de Xsensible voorjaarscollectie 2021 en vind de perfecte herenschoen voor jouw voet en lifestyle. Dankzij onze schoenen creëer je een stijlvolle look en blijf je in balans. We hebben de beste materialen verwerkt om de ultieme loopervaring te garanderen. Ervaar de kwaliteit van Xsensible en wandel de toekomst tegemoet."

"Ons concept: Op jouw lijf geschreven Ook dit seizoen ondersteunen we je graag bij elke stap in de richting die goed is voor jou. De focus ligt nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en balans. Dankzij onze schoenen uit de voorjaarscollectie kom je stijlvol voor de dag en hoef je geen concessies te doen wat betreft comfort. Onze unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip zorgen voor de beste loopervaring."


Comments


bottom of page