top of page

Familiebedrijf Bijl Schoenen


De perfect passende en modieuze schoen vindt u bij Bijl Schoenen Emmer-Compascuum. Het familiebedrijf Bijl verkoopt in Emmer-Compascuum al 65 jaar schoenen. Jaren waarin ontzettend veel kennis en ervaring is opgedaan op het gebied van schoenen én het belang van het dragen van goed passende schoenen.


‘Geen voet is hetzelfde”, aldus Klaas Bijl, “en dat is de reden waarom we het zo belangrijk vinden om voor iedereen een goed passende schoen te kunnen bieden. In onze collectie vindt men schoenen in alle soorten en maten, perfect passend in zowel de lengte als de breedte.” Wie de schoenenwinkel aan het Hoofdkanaal w.z. 32 in Emmer-Compascuum bezoekt begrijpt ook direct waarom een winkel als deze nog steeds bestaansrecht heeft, hier weet men wat aandacht voor de klant betekent, staan de woorden ‘vriendelijk’ en ‘service’ bij wijze van spreken op het voorhoofd van de medewerkers geschreven en is er altijd tijd voor een gezellig praatje. “Dat is waarmee we ons van bijvoorbeeld de webwinkels onderscheiden”, zegt Klaas, “want op internet vind je dat immers niet. We horen van onze klanten terug dat ze de sfeer hier heel als fijn en prettig ervaren. Bovendien moeten nieuwe schoenen er niet alleen modieus en hip uitzien, ze moeten ook nog eens goed passen. Daarvoor is men hier aan het goede adres.”


Goed passende schoenen zijn enorm belangrijk omdat het voetklachten voorkomt. Loopt u langdurig op schoenen zonder de juiste pasvorm dan kunt u last krijgen van bijvoorbeeld blaren, likdoorns, eeltplekken of een pijnlijke voet. Maar Bijl Schoenen levert ook schoenen aan klanten die bepaalde afwijkingen aan de voet hebben. Om optimale service en goede voetzorg te kunnen bieden vindt u bij Bijl Schoenen ook podotherapie, orthopedie en een pedicure. De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkingen van voeten en het looppatroon. Ook worden huid- en nagelaandoeningen behandelt en daarnaast geeft de podotherapeut ook preventieve adviezen. Qua orthopedie kunt u rekenen op de vakkundigheid van Voetmax. Dit is een initiatief van orthopedisch schoentechnici en podotherapeuten. Door de intensieve samenwerking tussen deze disciplines en de specifieke kennis en vaardigheden gecombineerd in te zetten is men in staat om hoogwaardige en volledige voetzorg te bieden. Ook werkt Bijl Schoenen samen met Voetenpraktijk Anja in Barger-Oosterveld en zij bezoekt u ook graag thuis als u niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen.


Dolle dagen

Samen met Boudewijn van Boud’s Inn is Klaas initiatiefnemer van de Dolle dagen in Emmer-Compascuum. Klaas: “Het is fijn om te zien dat we als winkeliers samen in staat zijn om ervoor te zorgen dat mensen lokaal blijven kopen.” Bij Bijl Schoenen vindt u tijdens de Dolle dagen daarom dan ook weer hippe, modieuze en goed passende schoenen tegen mooie prijzen, u bent van harte welkom!


Comentários


bottom of page