top of page

Het merk HARTJES

Het doel van Hartjes is comfort, mode en duurzaamheid met elkaar te verenigen. HARTJES produceert met passie hoogwaardige trendy schoenen, die de pers onlijkheid van iedere vrouw onderstrepen.


HARTJES® – FOR SHOE LOVERS

Voor hedendaagse vrouwen vol zelfvertrouwen. Voor een tijdloze en hoogwaardige schoenmode – voor alle dag, iedere gelegenheid en iedere stemming. Voor een ieder, die waarde hecht aan haar uiterlijk en voor degene bij wie de “feel- good” factor een belangrijke rol speelt. Voor alle Shoelovers, die met stijl en een goed gevoel haar eigen weg bewandelen.


KWALITEIT UIT OOSTENRIJK DUURZAAM EERLIJK EXCELLENT

HARTJESj produceert sinds meer dan 65 jaar in onze thuisbasis Pramet midden in het groen. Een gegroeide structuur, die voor onze klanten en medewerkers een vertrouwde vaste basis betekent. De connectie met de natuur is er altijd en dat is ook in onze schoenen meer dan merkbaar. Comfort en gezondheid staan in het middelpunt. Verbonden met een aantrekkelijk design ontwikkelt HARTJES zich als grootste producent van Oostenrijk.


DUURZAAM

Geloofwaardig is enkel degene die het waarmaakt. Door toepassing van natuurlijke materialen in combinatie met bewezen technologie zijn wij leider op gebied van klimaatmanagement. Natuurlijke materialen als lamsvel, walkloden en natuurrubber geven uitdrukking aan de duurzaamheid bij HARTJES. Bovendien verwerken wij aan onze voetbedden natuurkurk met het voedselveilig-certificaat. De bekentenis aan duurzaamheid onderstreept ook deze investering: de photovoltaik-installatie op het dak van ons bedrijfspand is milieuvriendelijk en emissievrij.

Slow fashion

Slow fashion betekent een bewuster consumptiegedrag, weg van de modemassa en wegwerpmaatschappij; op weg naar een duurzaam product. Men gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. HARTJES stelt zich het doel en blijft daarbij; zijn schoenen in Oostenrijk te produceren – naar hoogste ecologische en sociale normen. Voor de transparantie over de herkomst tot aan de respectvolle omgang met mens en natuur, HARTJES denkt verantwoord en eerlijk. Daartoe rekenen wij ook de milieuvriendelijke distributie en eerlijke arbeidsvoorwaarden voor alle 140 medewerkers. VOOR EEN DUURZAME SCHOENMODE: KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TRADITIE EN TECHNOLOGIE

Voor HARTJES behoren beide samen sinds 1953.Traditionele handwerkkwaliteit met veel gevoel in een kwaliteit, die natuur voelbaar maakt dat zijn de waarden van een HARTJES schoen.


LEDER MET ONVERGELIJKBAAR KARAKTER

Uitsluitend het meest hoogwaardige leder uit Europa wordt verwerkt aan een HARTJES schoen. Het beschermt de voet door haar robuustheid, maar is tevens teder zacht en maken door haar natuurlijke, volwassen structuur iedere schoen uniek.


ZO VOELBAAR COMFORTABEL

Voetbedden voor ieder voetprobleem. Omdat alle voeten andere en velen zeer bijzonde- re eisen stellen, is iedere schoen van HARTJES ook geschikt voor individuele steunzolen.

Perfecte voetbedden Het hart van onze HARTJES-schoenen: het ver- wisselbare lichtgewicht kurkvoetbed van onze dochteronderneming MUCOS.

HARTJES XS een unieke kooltechnologie Een geïntegreerde afrollijn in de zool van de XS- modellen stimuleert de natuurlijke beweging van de voet. Flexibele luchtkamers maken de zolen bovendien extreem licht en dempen uitstekend. Het resultaat is uiterst comfort en een uniek loopgevoel.


Gewichtloos lopen met superlichte schoenen Der extreem lichtgewicht zolen onder de BREEZE, PHIL en HIKE modellen zijn uitermate elastisch en flexibel. Door de innovatieve XL EXTRALIGHT®-technologie ontstaat een aanmerkelijk lichter gewicht van de zolen. Het materi- aal wordt uit recyclebaar industrieafval geproduceerd. Het is milieuvriendelijk en bijzonder duurzaam.


VANAF HET BEGIN GOED ONDERHOUDEN

Om langdurig van uw HARTJES-schoenen te kunnen genieten adviseren wij een regelmatig onderhoud. Dat begint vanaf het eerste moment van dragen en dient ook gedurende de volle- dige levensduur van de schoenen regelmatig bijgehouden te worden. Wij werken nauw samen met Collonil en raden u deze producten aan, die speciaal op onze materialen afgestemd zijn.

Comentários


bottom of page