top of page

Najaarsscollectie van Xsensible '22

Upgrade jouw garderobe

Net als jij staan wij nooit stil. Kies de perfecte schoenen voor jouw actieve levensstijl en maak je garderobe klaar voor het koudste seizoen van het jaar. Dankzij onze schoenen creëer je een look en blijf je in balans. Laat je verrassen en inspireren door onze veelzijdige collectie die we hebben voorzien van elegante prints, luxe materialen en opvallende accenten. Ontworpen voor modebewuste personen die stijlvol én comfortabel van het najaar willen genieten.

Hoogwaardige schoenen

Ontdek je nieuwe, favoriete schoenen en geniet van innovatie, kwaliteit en design op het hoogste niveau. De uitvoeringen zijn vervaardigd uit eersteklas materialen om optimale ondersteuning en ongeëvenaard comfort te garanderen. De nieuwste modellen uit de collectie zijn geschikt voor werk én weekend en kun je vanaf nu bewonderen in de winkel.

Op jouw lijf geschreven Ook dit seizoen ondersteunen we je graag bij elke stap in de richting die goed is voor jou. De focus ligt nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en balans. Dankzij onze schoenen uit de najaarscollectie kom je stijlvol voor de dag en hoef je geen concessies te doen wat betreft comfort. Onze unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip zorgen voor de beste loopervaring.


De ultieme zoektocht naar comfort

Actieve levensgenieters geven Xsensible bestaansrecht. Wij zijn er om hen te stimuleren hun wereld op comfortabele en energieke wijze te vergroten. Zij die midden in het leven staan. Die het dragen van hoogwaardige, comfortabele schoenen erg belangrijk vinden, maar die beslist geen concessies willen doen aan uitstraling.


Beproefde kwaliteit

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. We produceren onze schoenen op ambachtelijke wijze in onze state-of-the-art fabriek in Portugal. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan dus hand in hand. Uiteraard houden we het gehele productieproces in eigen beheer. Daardoor krijgt elk paar de zorg, aandacht en kwaliteitscheck die het verdient.


Comments


bottom of page