top of page

Nieuwsbericht - Hartjes for Shoelovers


EMMER-COMPASCUUM - Voor hedendaagse vrouwen vol zelfvertrouwen. Voor een tijdloze en hoogwaardige schoenmode voor alle dag, iedere gelegenheid en iedere stemming. Voor een ieder, die waarde hecht aan haar uiterlijk en voor degene bij wie de feel-goodfactor een belangrijke rol speelt. Voor alle Shoelovers, die met stijl en een goed gevoel haar eigen weg bewandelen. Zij kunnen terecht bij schoenenspeciaalzaak Klaas Bijl aan het Hoofdkanaal Westzijde 32 in Emmer-Compascuum.


Perfecte voetbedden

Het hart van de Hartjes-schoenen is het verwisselbare lichtgewicht kurkvoetbed van Mucos. Daarnaast biedt Hartjes XS een unieke zooltechnologie. De geïntegreerde afrollijn in de zool van de XS-modellen stimuleert de natuurlijke beweging van de voet. Flexibele luchtkamers maken de zolen bovendien extreem licht en dempen uitstekend. Het resultaat is uiterst comfort en een uniek loopgevoel.


Gewichtloos lopen

De extreem lichtgewicht zolen onder de Breeze-, Phil- en Hike-modellen zijn uitermate elastisch en flexibel. Door de innovatieve XL Extralight-technologie zijn de zolen van deze schoenen aanmerlijk lichter. Het materiaal wordt uit recyclebaar industrieafval geproduceerd. Het is milieuvriendelijk en bijzonder duurzaam. Voor meer informatie over deze bijzondere schoenen, kan men terecht bij Klaas Bijl.

Comments


bottom of page