top of page

Voorjaarscollectie van Xsensible '22

De nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek ons aan, de wereld ligt aan je voeten.

Een energieke, vrouwelijke uitstraling voor dames

Trakteer jezelf op een nieuw paar uit onze voorjaarscollectie. We werden geïnspireerd door de natuur en dat zie je terug in de kleuraccenten en de prints van onze schoenen. Ook dit seizoen onderscheidt onze collectie zich door de perfecte balans tussen stijl en functie. Je kunt onze comfortabele schoenen voor dames zelfs eindeloos combineren tijdens de warmste dagen van het jaar! Ervaar de kwaliteit van Stretchwalker en beleef de ultieme loopervaring waar je ook naartoe gaat. Welzijn begint bij je voeten


Stijl, comfort en balans voor heren

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineren we in onze Spring/Summer 2022 collectie modieuze herenschoenen met decennialang vakmanschap. Onze vernieuwde herencollectie heeft voor elke stap die je zet de juiste schoen. Bekijk de collectie, kies jouw favoriete herenschoen en ontdek de beste materialen die we hebben verwerkt om de ultieme loopervaring te garanderen. Van deze collectie krijg je meteen zin in het nieuwe seizoen!


Ons concept: op jouw lijf geschreven Ook dit seizoen ondersteunen we je graag bij elke stap in de richting die goed is voor jou. De focus ligt nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en balans. Dankzij onze schoenen uit de voorjaarscollectie kom je stijlvol voor de dag en hoef je geen concessies te doen wat betreft comfort. Onze unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip zorgen voor de beste loopervaring.


bottom of page