top of page

Xsensible najaar 2023

De nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek de schoenen aan, de wereld ligt aan je voeten.

Ultieme bewegingsvrijheid

Comfort en fashion zijn permanent verbonden aan de unieke najaarscollectie. Ontdek de verschillende zolen die we in onze schoenen hebben verwerkt en laat je verrassen door hoogwaardige materialen en stijlvolle designs. Dit maakt de veelzijdige sneaker comfortabel, trendy én makkelijk te combineren. Neem de tijd om de collectie te bewonderen en voel je goed in jouw favoriet.

Subliem comfort

Nog uitgebreider en beter: onze hoogwaardige schoenen uit de najaarscollectie. De combinatie van het balansconcept en de anatomische pasvorm zorgen ervoor dat je bij elke stap wordt ondersteund. Kies de ideale schoen waarin we de juiste mix van materialen en innovatieve technieken hebben verwerkt. Speciaal ontworpen voor de modebewuste man of vrouw die volop wil genieten van maximale bewegingsvrijheid. We hebben altijd een stijlvolle schoen die bij je past.

Op jouw lijf geschreven Ook dit seizoen ondersteunen we je graag bij elke stap in de richting die goed is voor jou. De focus ligt nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en balans. Dankzij onze schoenen uit de nacollectie kom je stijlvol voor de dag en hoef je geen concessies te doen wat betreft comfort. Onze unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip zorgen voor de beste loopervaring.

Comments


bottom of page