top of page

HARTJES voorjaar zomer 2020

De temperaturen stijgen en het wordt weer tijd voor lichte, luchtige en vooral comfor- tabele schoenen! Daarom ligt de focus in onze nieuwe HARTJES-collectie voorjaar/ zomer, naast trendy en hoogwaardige schoenmode, op de perfecte pasvorm en de feel-good factor voor de voeten!

Licht - Luchtig - Comfortabel - Zo gaat het met onze zomer collecties

RAP

Een gevoel op wolken te lopen, daar- voor zorgen de nieuwe RAP-modellen dankzij de extra lichtgewicht BREEZE- zooltechnologie. De feel-good factor voor de verschillende (voet) wensen garandeert de eigenzin- nige pasvorm. Alle RAP-modellen zijn in wijdte K beschikbaar!

Softijs

ZO LICHT EN VERFRISSEND – DE NIEUWE PASTELTINTEN

De lichte pasteltinten veroveren dit seizoen weer onze schoenenkast. Of roze, zachtblauw of lila – bij elkaar doet het denken aan lekker softijs en puur zomergevoel.


ZACHTE TINTEN IN PASTEL

De zachte kleuren blijven trend en zien er niet alleen bij jonge meiden fantastisch uit. Onze nieuwe MOVE slippers zien er fris en natuurlijk uit. Ideaal tijdens een hete zomerdag in de stad of aan zee.

Limoen

EEN LICHTE KLEUR MET EXOTISCH KARAKTER

Wij houden van geel in veel opzichten. De zin “geel staat mijn niet” is al lang ver- leden tijd. De kleur van “vrolijkheid” is in de verschillende nuancen inmiddels volledig ingeburgerd.

Signaalsterk

EEN LICHTGEVEND DETAIL BIJ IEDER OUTFIT

Geen zin in een overdosis neon? Wij zet- ten de signaalsterke kleur heel minimaal in als highlight. Zo heeft ieder outfit de juiste pep.

Stadsafari

VOOR AVONTUUR MET STIJL

Vanaf heden kunnen wij ons dagelijks op vakantie wanen. Met schoenmode in zachte natuurtinten brengen wij moeite- loos een vleugje zomerse ontspanning in onze outfit aan. Want comfortabel is zeer modieus.

Alles in beweging

HARMONISCHE AARDETINTEN EN MINIMALISTISCHE LOOKS

Terug naar de natuur brengen wij dit sei- zoen zachte aardetinten. Zo genieten wij in onze casual trekking sandalen van de ontspannen momenten in de frisse lucht. Er is niets mooiers dan aan het begin van het voorjaar midden in de natuur te zijn, en dat weerspiegelen wij graag in onze outfits.

Summer

FEELINGS

Acute reislust en de vakantie is nog niet in zicht? Geen probleem – de nieuwe MOVE slippers brengt ons met haar zachte natu- urtinten direct in de vakantiestemming. Dan kunnen we de zee al bijna horen ruisen.

Ready to go

ZO LICHT, ZO CHIC EN ZO ROBUUST

De HIKE boots zijn door een modieuze update totaal “cityproof”. Zo wordt de HIKE-boot in het voorjaar voor langere wandelingen in de natuur gedragen. Gelijktijdig is het een mo- de-highlight voor de urban-look. Met de indrukwekkend lichtgewicht zolen en de robuustheid worden deze Hike-boots plotseling absolute lievelingsschoenen – trendy en comfortabel – van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.


GRAAG PRESENTEREN WIJ U PERSOONLIJK DE NIEUWE COLLECTIE.


Comments


bottom of page