top of page

XSENSIBLE STRECHWALKER

Stijlvol voor het oog. Uiterst comfortabel voor de voeten. En eenmaal gepast, wil je niets anders. Dat is wat ruim 100 jaar schoeninnovatie teweegbrengt. Die energie zie je in elk detail van een Xsensible schoen terug. Xsensible verteld verder..

De collectie

Sportieve eigenschappen gecombineerd met stijlvolle accenten. Inclusief het unieke comfort dat ons als merk bijzonder maakt. Vergroot jouw wereld bij elke stap en haal alles uit het voorjaar en zomer.


BEPROEFDE KWALITEIT

Geïnspireerd door de trends en looks van het seizoen, combineert de Xsensible-collectie fashionable schoenen met decennialange vakmanschap. We produceren onze schoenen op ambachtelijke wijze in onze state-of-the-art fabriek in Portugal. Traditionele waarden met de nieuwste technieken gaan dus hand in hand. Uiteraard houden we het gehele productieproces in eigen beheer. Daardoor krijgt elk paar de zorg, aandacht en kwaliteitscheck die het verdient.


SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Onze collecties kunnen nog zo comfortabel en trendy zijn, de winkels waarin ze verkocht worden nog zo mooi, het verschil maak je met de mensen. In ons geval een hecht team talentvolle professionals met een vurige passie voor het ontwerpen en produceren van schoenen. Stuk voor stuk enthousiast, gepassioneerd en intrinsiek gedreven om de missie van een original brand als Xsensible na 100 jaar alsmaar verder te brengen. Namelijk mensen blij maken met de perfecte schoen.Comentários


bottom of page