top of page

Xsensible voorjaar 2024

De nieuwe collectie toont hoe uitgebalanceerd stijl kan zijn. Je goed voelen over hoe een schoen eruitziet. Over hoe comfortabel het draagt. Xsensible beweegt mee op jouw energie. Trek de schoenen aan, de wereld ligt aan je voeten.

Stap in het nieuwe seizoen

Van levendige kleuren tot hoogwaardige materialen en elegante details: de damescollectie voor Spring/Summer '24 heeft het allemaal. De perfecte combinatie van sportieve eigenschappen en opvallende ontwerpen geeft onze kwaliteitsschoenen een unieke uitstraling. Jouw vertrouwde comfort was nog nooit zo stijlvol! Laat je verrassen en ontdek het paar dat jouw persoonlijke stijl perfect weerspiegelt.

Nieuw voor heren

Bekijk de buitengewoon comfortabele herencollectie met sneakers en nette veterschoenen. Gehuld in frisse kleurcombinaties zijn de schoenen perfect voor elke gelegenheid. De anatomische pasvorm en authentieke details zijn een verademing voor je voeten. Dit maakt de veelzijdige herensneaker sportief, esthetisch en functioneel. Blijf in beweging en vind je ideale balans.

Op jouw lijf geschreven

Ook dit seizoen ondersteunen we je graag bij elke stap in de richting die goed is voor jou. De focus ligt nog meer op een goede gezondheid, duurzaamheid en balans. Dankzij de schoenen uit de voorjaarscollectie kom je stijlvol voor de dag en hoef je geen concessies te doen wat betreft comfort. De unieke balanszool in combinatie met perfecte demping, maximale stabiliteit en ultieme grip zorgen voor de beste loopervaring.


Comments


bottom of page