top of page

Zomerse sandalen


Het is weer mooi en zonnig weer en als we de weersvooruitzichten bekijken dan kunnen we blijven genieten deze zomer. Maak je zomerse outfit compleet met onze open schoenen uit de nieuwe collectie. Onze stijlvolle sandalen voor dames en heren kun je eindeloos combineren en blijf je stevig in lopen!

De combinatie van stijlvolle, comfortabele en sportieve elementen die de sandalen hebben makende schoenen tot een musthave voor deze zomer. Je kunt de sandalen gerust de hele dag door dragen tijdens verschillende gelegenheden, omdat ze je ondersteunen bij elke stap. Raak geïnspireerd in onze winkel door onze nieuwe collectie waarbij we loopcomfort garanderen.


Sandalen voor dames Steeds meer sandalen zijn voorzien van een stevig, maar comfortabel voetbed. En juist tijdens hogere temperaturen hebben je voeten het zwaar te voortduren. Gelukkig kunnen onze sandalen je zelfs tijdens deze weersomstandigheden de juiste ondersteuning bieden. Draag de sandalen bijvoorbeeld met een zomers jurkje of korte broek voor een vlotte, maar vrouwelijke uitstraling.


Herensandalen Wist je dat we ook sandalen voor heren hebben in onze collectie? Praktisch, tijdloos en comfortabel. De sandalen sluiten perfect aan bij elke voet dankzij bredere bandjes van bijzonder zacht en soepel leer. De sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen.


Steunstolen

Wij helpen je graag want steunzolen hoeven geen probleem te zijn als je passende open schoenen wilt dragen. Met onze uitgebreide collectie die geschikt zijn voor losse steunzolen hebben we genoeg keuze. Denk aan Durea, Hartjes en Xsensible. Of je nu brede voeten hebt of juiste smalle voeten hebt, voor een paar comfortabele sandalen ben je bij ons aan het juiste adres.Commenti


bottom of page