top of page

Schoenentrends van het najaar 2022

Aan het einde van de zomer maken we ons klaar voor de koudere en donkere maanden. In de winkel druppelen de nieuwste modellen uit de herfst en winter 2022 collecties binnen. Dit najaar ligt de nadruk nog meer op comfort en deze eigenschappen zijn gecombineerd met warme, trendy kleuren van het seizoen. Het najaar is nog maar net begonnen, maar we zijn zo enthousiast over de eerste schoenen van de najaarscollecties dat we niet langer kunnen wachten en we deze de trends met jullie delen.


Bruinnuances voor een warme uitstraling Bruin is ruim vertegenwoordigd in de nieuwe najaarscollectie ’22 van Xsensible. Bruin- en beigetinten waren razend populair in de jaren 70, maar maken nu hun comeback. Het kleurenpalet is tijdloos en sfeervol. Een breed scala aan aardse kleuren, waaronder (chocolade)bruinnuances zorgen voor warmte. Combinaties van bruin en beige vormen een chique geheel, waardoor variëteit en evenwicht ontstaan. Bruintinten zijn stijlvol, klassiek en eindeloos te combineren met je garderobe. Mix bruin en zwart voor een stoerder geheel of juist beige met wit voor een frisse uitstraling. Combinaties met andere kleuren zorgen voor levendigheid in de look.

Vintage is the new black! Duizenden liefhebbers genieten dagelijks van laarsjes, een comfortabele veterlaars of met rits past perfect bij elke najaarsgarderobe. Laat je verrassen door stijlvolle accenten, zoals varianten Black en Cognac met een subtiel embossed decoratief patroon. Een rits aan de binnenzijde vergemakkelijkt het aan- en uittrekken. Comfort is ook in het najaar onze hoogste prioriteit en dat voel je bij elke stap.

Dierenprints Opvallend dit seizoen zijn onze schoenen die we hebben voorzien van dierenprints. De unieke combinaties maken de schoen tot een eyecatcher. Dit najaar staan uitgesproken modellen voor je klaar.

Ook dit najaar garanderen we innovatie, kwaliteit en design op het hoogste niveau!

Comentarios


bottom of page